Website teksten Skinfillerclinic

 

 1. Homepage

Welkom bij Skinfillerclinic

De cosmetische kliniek in Rotterdam met persoonlijke aandacht voor jou. Bij Skinfillerclinic accentueren we je natuurlijke schoonheid met cosmetische behandelingen als fillers, botox, vetoplossende injectables, laserontharing, skinboosters en hairboosters. Wij vinden het belangrijk dat zelfverzekerdheid en cosmetische behandelingen van hoge kwaliteit voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom kun je kiezen uit hoogwaardige treatments in verschillende prijsklassen. 

Exclusieve aandacht voor jou

Bij je bezoek aan Skinfillerclinic hebben we exclusieve aandacht voor jou. Jij bent de enige die tijdens je bezoek behandeld wordt, en daar nemen we de tijd voor: het gaat nu even om jou! Natuurlijk mag je wel je vriendin, moeder of vriend meenemen om je hand vast te houden. Samen kijken we naar hoe je uitstraling nu is en wat je wensen zijn. Hierbij zijn we eerlijk en transparant over wat haalbaar en verstandig is voor het mooiste, meest natuurlijke resultaat. 

Iedereen natuurlijk mooi

Wij geloven dat iedereen natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen we het beste uit jouw natuurlijke schoonheid op een subtiele manier. Niet te opvallend, wel nét dat beetje extra glow. 

Knop: boek een behandeling

 1. Behandelingen

Onze behandelingen richten zich op het verbeteren van jouw huid, haar en silhouet. Meer zelfvertrouwen, een frisse uitstraling en een look die past bij hoe jij jezelf het liefste ziet: dat voelt goed!

Je kunt vanaf 18-jarige leeftijd bij ons terecht voor:

 • Filler behandelingen

 

 

 

 

 •  

Onze werkwijze

Jouw bezoek aan Skinfillerclinic is een echt verwenmoment. Het draait even alleen om jou, en daarom heb je onze exclusieve aandacht. Dit kun je verwachten wanneer je kiest voor een Skinfillerclinic treatment:

 1. Consult

Tijdens het eerste gratis consult kijken we samen met jou naar je uitstraling op dit moment, en wat je graag wil bereiken met een behandeling. Dit is maatwerk. Met onze persoonlijke gezichtsanalyse bepalen we samen met jou welk behandeltraject het beste past bij jou en je doelen.

 1. Formulieren

Nadat je een van onze cosmetische behandelingen hebt gekozen krijg je 2 formulieren om in te vullen: een gezondheidsverklaring en de behandelovereenkomst. Door de door jou ingevulde gezondheidsverklaring weten wij of je in aanmerking komt voor de behandeling, en of er nog zaken zijn waar wij op moeten letten. In de behandelovereenkomst vind je meer informatie over de behandeling, de eventuele neveneffecten en wat je ervan kunt verwachten. Door beide formulieren in te vullen weet jij waar je aan toe bent en komen we samen overeen de behandeling uit te voeren.

 1. Behandeling

We starten de behandeling door nog even samen door te nemen wat we gaan doen en een foto te maken. Daarbij heb je alle ruimte om nog vragen te stellen. We brengen indien nodig een verdovende crème aan op de te behandelen plaats, die we 10 minuten in laten werken. Daarna beginnen we met jouw persoonlijke behandeling op maat. Na afloop reinigen we het behandelde gebied grondig, maken we een foto van het resultaat en ontvang je instructies voor thuis, die we ook na de behandeling toelichten.

 1. Nazorg

Geniet thuis vast van jouw voor- en na foto’s die wij je met de verzorginstructies meegeven! Na de behandeling kan het behandelde gebied wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen je hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal binnen enkele dagen of weken later zichtbaar zijn. Natuurlijk is ons team altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, en ben je welkom voor een kosteloze nacontrole. 

Waar je op moet letten na een cosmetische behandeling

Voor het beste resultaat van jouw cosmetische behandeling adviseren wij het volgende:

 • De eerste 24 uur na de behandeling niet roken, geen alcohol, en geen intensieve lichaamsbeweging.
 • Geen druk uitoefenen op de behandelde zone, tenzij dat in je instructies staat.
 • Blijf zoveel mogelijk uit de zon en ga de eerste 2 weken na behandeling niet onder de zonnebank.
 • Ga de eerste 2 weken na behandeling niet in de sauna, spa of hammam.
 • Onderga de eerste 2 weken na behandeling geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings.

Knop: boek een behandeling

2.1 Filler behandelingen

Ouderdom, omgevingsfactoren en onze genen bepalen hoe elastisch en stevig jouw huid is. Door de jaren heen veranderen het volume, de stevigheid en contouren van je gezicht. Met fillerbehandelingen kunnen we rimpels en plooien opvullen voor een frissere, zachtere uitstraling. Maar we kunnen ook de contouren van je gezicht subtiel veranderen, oneffenheden corrigeren of meer volume geven, bijvoorbeeld wanneer je vollere lippen of een meer gedefinieerde kaaklijn wilt. Bij Skinfillerclinic kun je kiezen uit de volgende filler behandelingen:

 • Lippen

 

 

 

 •  
 • Kin
 • Kraaienpootjes
 • Voorhoofdslijntjes

Wat zijn fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een eiwit dat van nature in het lichaam voorkomt en onze huid voorziet van hydratatie,veerkrachtigheid en volume. Verschillende wensen en zones in ons gezicht vragen verschillende soorten fillers, speciaal ontwikkeld voor de vereiste stevigheid of souplesse. We brengen de filler met een fijne injectienaald onderhuids aan in het gekozen gebied, eventueel na verdoving. Na behandeling kun je enkele dagen zwelling en blauwe plekjes ervaren, na 2 weken is het uiteindelijke resultaat van jouw filler behandeling zichtbaar. Dit effect houdt 6 tot 12 maanden aan.

Wil jij meer volume creëren met fillers? We adviseren het aantal ml fillers in enkele bezoeken op te bouwen, zodat een zo natuurlijk mogelijk en langduriger resultaat verkregen wordt. 

Betaalbare fillers

Je hebt de keuze uit drie verschillende merken fillers: Stylage, Revolex en Saypha. Wat onze fillers gemeen hebben? Het zijn allemaal 100% veilig bevonden cosmetische producten die hun dienst meer dan bewezen hebben. Maar ieder merk heeft zijn eigen sterke punten en prijsklasse. Zo maken we de look die je zoekt ook voor een kleiner budget mogelijk.

Revolax

Ontwikkeld in Korea volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, heeft Revolax al snel wereldwijd terrein gewonnen vanwege de betrouwbare resultaten. Revolax is een zeer betaalbaar merk filler, en daarom een uitstekende keuze voor het kleinere budget.

Saypha

Saypha fillers zijn geliefd vanwege de natuurlijke resultaten die mogelijk zijn op iedere leeftijd. De uitgebreide serie van Saypha kan zich qua kwaliteit meten met A-merken als Juvederm of Restylane, maar voor een veel aantrekkelijkere prijs.

Stylage

De topkwaliteit filler van het Franse Stylage bevat cross-linked hyaluronzuur, wat extra stevigheid geeft en de filler makkelijker te injecteren maakt. Uniek aan Stylage is de toevoeging van mannitol. Dit natuurlijke antioxidant vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die ontstaan door het prikken, zoals zwelling en roodheid.

Knop: prijslijst

2.1.1 Lippen: volle, symmetrische lippen geven een jeugdige, zwoele uitstraling. Met lipfillers ben je verzekerd van gehydrateerde, zachte lippen, waarbij we jouw natuurlijke lipcontouren kunnen accentueren of verbeteren.

Wat gebeurt er bij de lipfiller behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten, heeft zo goed als geen down-time en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kunnen je lippen wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid. 

Lipfiller overzicht

Behandelgebied

boven- en/of onderlip

Prijs in €

0,5 ml: 95-150 1 ml: 165-240*

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

* Afhankelijk van het merk filler: Revolax, Saypha of Stylage.

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.2 Neuslippenplooi: De neuslippenplooi wordt ook wel de marionetlijnen genoemd. Deze plooien lopen verticaal tussen mond en kin en verdiepen met de ouderdom en, waardoor de onderste helft van je gezicht wat verzakt. Door deze subtiel op te vullen krijg jij je jeugdige, frisse look van jaren geleden weer terug.

Wat gebeurt er bij de filler neuslippenplooi behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten, heeft vrijwel geen down-time en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan het behandelde gebied wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid. 

Filler neuslippenplooi overzicht

Behandelgebied

verticaal van neus naar kin, tweezijdig

Prijs in €

0,5 ml: 95-150 1 ml: 165-240*

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

* Afhankelijk van het merk filler: Revolax, Saypha of Stylage.

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.3 Jukbeenderen: Hoge, volle jukbeenderen geven je gezicht een elegante look. Door de jaren heen verliest je huid stevigheid, waardoor de botstructuur van jouw gezicht minder zichtbaar wordt. Met fillers brengen we het volume weer terug waar je gezicht is ingevallen, of geven we jouw jukbeenderen een accent dat bij je gelaatstrekken past. Het resultaat? Een gelifte, meer gedefinieerde V-vorm in je gezicht.

Wat gebeurt er bij de filler jukbeenderen behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kunnen je jukbeenderen wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn.Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Knop: Boek jouw filler behandeling

Filler jukbeenderen overzicht

Behandelgebied

langs de lijn van de jukbeenderen, tweezijdig

Prijs in €

0,5 ml: 195-300 1 ml: 300-400*

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

* Afhankelijk van het merk filler: Revolax, Saypha of Stylage. Saypha ook beschikbaar in 2 ml voor 300 euro.

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.4 Kaaklijn: De balans tussen je jukbeenderen en kaaklijn is bepalend voor je gezichtsvorm en uitstraling. Dit is een kwestie van genen, maar met de jaren kan deze balans ook verminderen omdat naar beneden zakkende wangen de contouren van je onderkaak verdoezelen. Met een stevige kaaklijnfiller creëren we een strak en gelift zijprofiel, of jij nu al een gedefinieerde kaaklijn had of nooit gehad hebt.

Wat gebeurt er bij de filler kaaklijn behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan de rand van je onderkaak wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn.Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Filler Kaaklijn overzicht

Behandelgebied

langs de lijn van de onderkaak, tweezijdig

Prijs in €

0,5 ml: 195-400 1-2 ml: 195-300*

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

* Afhankelijk van het merk filler: Revolax, Saypha of Stylage. Stylage alleen per 0,5 ml.

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.5 Filler neuscorrectie: Jouw neus is het middelpunt van uw gezicht. Dat is extra duidelijk wanneer je niet helemaal tevreden bent over jouw neusvorm. Een neuscorrectie zonder ingreep of langdurig herstel, klinkt dat niet perfect? Met fillers kunnen we een nagenoeg pijnloze neuscorrectie uitvoeren die 6 tot 12 maanden aanhoudt. Zo komt die felbegeerde rechte neusbrug, wipneus of subtielere neuspunt binnen handbereik zonder het definitieve van een chirurgische nosejob.

Wat gebeurt er bij de filler neuscorrectie behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan je neus wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.  

Filler neuscorrectie overzicht

Behandelgebied

neus

Prijs in €

275 (alleen Stylage beschikbaar)

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.6 Kin filler: De kin heeft een grote rol in het profiel van je gezicht. Een wat terugliggende, zwakke kin kan andere kenmerken zoals de neus of onderkin prominenter maken in je uitstraling. Met fillers kunnen we een sterkere kin realiseren die 6 tot 12 maanden aanhoudt: je gezicht komt meer in balans en is de kers op de taart bij een kaaklijn filler behandeling.

Wat gebeurt er bij de kin filler behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan je kin wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.  

Kin filler overzicht

Behandelgebied

kin

Prijs in €

200 (alleen Stylage beschikbaar)

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.6 Kraaienpootjes filler: Lachrimpeltjes, ofwel kraaienpootjes, ontstaan wanneer je ogen met je meelachen. Wil je deze positieve plooien in je gezicht niet helemaal kwijt, maar wel zachter op een natuurlijke manier? Dan is kraaienpootjes filler een geschikte optie. Je behoudt de controle over die authentieke twinkeling in jouw ogen, maar oogt wel jonger en frisser. Kraaienpootjes filler is goed te combineren met kraaienpootjes botox voor een gladde huid synergie.

Wat gebeurt er bij de kraaienpootjes filler behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan de huid naast je ogen wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.  

Kraaienpootjes filler overzicht

Behandelgebied

tot op 1 cm van de huid naast de buitenste ooghoeken, tweezijdig

Prijs in €

200 (alleen Stylage beschikbaar)

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

Knop: Boek jouw filler behandeling

2.1.6 Voorhoofdslijnen filler: Fronsen,verbaasd kijken: met onze wenkbrauwen uiten we emotie, maar hierbij ontstaan ook rimpels in het voorhoofd zoals een fronsrimpel en voorhoofdslijnen. Met voorhoofdslijnen filler kunnen we deze groeven subtiel opvullen. Zo blijft het voorhoofd op een natuurlijke manier gladder en behoud je de controle over je wenkbrauwen. In combinatie met Botox blijft je voorhoofd nu en in de toekomst glad.

Wat gebeurt er bij de voorhoofdslijnen filler behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan je voorhoofd wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.  

Voorhoofdslijnen filler overzicht

Behandelgebied

het voorhoofd

Prijs in €

200 (alleen Stylage beschikbaar)

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

Knop: Boek jouw filler behandeling

 1. Botox behandelingen

Botox, Bocouture of Azzalure zijn allemaal merknamen voor de werkzame  stof: botulinetoxine. Botox heeft de eigenschap om actieve spieren tijdelijk stil te leggen, en wordt medisch ingezet tegen overmatige transpiratie, tandenknarsen en migraine. Sinds 1987 wordt botulinetoxine gebruikt om veilig actieve spierspanning te voorkomen in het gezicht, waarmee veroudering van de huid succesvol tegengegaan kan worden.

Hoe werkt Botox?

Natuurlijk botulinetoxine wordt uitgescheiden door de bacterie Clostridium botulinum. Het blokkeert de overdracht van prikkels van de zenuwen naar de spieren. In cosmetische behandelingen worden zeer kleine hoeveelheden gezuiverde en verdunde botulinetoxine gebruikt om spierspanning in het gezicht te voorkomen. Het effect van de nagenoeg pijnloze injecties is tijdelijk: na 3 tot 6 maanden is Botox uitgewerkt en kun je je spieren weer als vanouds aanspannen. Zo zit je nergens aan vast en kun je rustig uitproberen wat je ervan vindt.

Een jeugdige uitstraling

Het resultaat van een botoxbehandeling is een gladder en jeugdiger gezicht, omdat rimpels verminderd of voorkomen worden. Zo worden bestaande rimpels zachter, en ben jij verdere rimpelvorming voor. Ben je klaar om veilig en subtiel van jouw kraaienpootjes of voorhoofdslijnen verlost te worden?

Knop: prijslijst

3.1 Kraaienpootjes: Kraaienpootjes in je gezicht zijn een goed teken: jij lacht regelmatig en uitbundig. Helaas heeft veel lachen fijne rimpeltjes naast de ogen als resultaat; de welbekende kraaienpootjes. Wanneer je de tekenen van een gelukkig leven liever niet in jouw gezicht wilt zien, kan Botox uitkomst bieden. Jij lacht weer zonder zorgen over kraaienpootjes!

Wat gebeurt er bij de kraaienpootjes Botox behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten, verdoving is doorgaans niet nodig. Na de behandeling kan de huid bij je ogen prikken en wat rood, licht gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Binnen 4 dagen merk je op dat de spiertjes naast je ogen minder beweeglijk zijn. Het uiteindelijke resultaat wordt enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Botox kraaienpootjes overzicht

Behandelgebied

de huid naast de buitenste ooghoeken, tweezijdig

Prijs in €

0,5 ml: 95

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

3-6 maanden

Knop: Boek jouw botox behandeling

3.2 Voorhoofdslijnen: De spieren van het voorhoofd geven ons gezicht expressie. Fronsen, de wenkbrauwen optrekken: door onze wenkbrauwen te bewegen uiten we emotie, maar ontstaan ook rimpels in het voorhoofd. Voorhoofdslijnen zijn de verticale rimpels op het voorhoofd. Ze kunnen een vermoeide of oudere uitstraling geven. Botox verzacht jouw huidige en toekomstige voorhoofdslijnen voor een opgewekte, frisse look.

Wat gebeurt er bij de voorhoofdslijnen Botox behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten, verdoving is doorgaans niet nodig. Na de behandeling kan de huid van je voorhoofd prikken en wat rood, licht gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Binnen 4 dagen merk je op dat de spieren van jouw voorhoofd minder beweeglijk zijn. Het uiteindelijke resultaat wordt enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Botox voorhoofdslijnen overzicht

Behandelgebied

het voorhoofd

Prijs in €

0,5 ml: 95, 1 ml: 165

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

3-6 maanden

Knop: Boek jouw botox behandeling

 1. Vetoplossende injectables

Heb jij last van hardnekkige lovehandles of een onderkin die maar niet wil verdwijnen? Met fillers, botox, diëten en sporten kom je er niet vanaf. Gelukkig zijn daar kleine cosmetische behandelingen voor mogelijk, zonder liposuctie! In de Verenigde Staten zijn vetoplossende injectables als oplossing voor kleine onderhuidse vetophopingen al helemaal ingeburgerd. Deze behandeling is geschikt voor jou wanneer je al (bijna) op je streefgewicht bent, en graag wilt werken aan een kleine hardnekkige zone.

Wat zijn vetoplossende injectables?

Vetoplossende injectables worden ook wel lipolyse injecties genoemd. De werkzame stof is de synthetische variant van een enzym dat van nature voorkomt in ons lichaamseigen gal om vet uit onze voeding af te breken. Als injectable wordt dit enzym ingezet om plaatselijk onderhuids vet af te breken en te absorberen. Vetcellen die worden vernietigd met vetoplossende injectables worden binnen enkele behandelingen permanent verwijderd.

Bij Skinfillerclinic bieden we je de keuze uit 2 verschillende vetoplossende injectables die vet wegsmelten: een behandeling met natuurlijk phosphatidylcholine voor lovehandles en andere onderhuidse vetophopingen, en een behandeling met het gerenommeerde Kybella voor de onderkin.

Knop: prijslijst

4.1 Phosphatidylcholine : Dit natuurlijke enzym wordt gewonnen uit sojabonen. Het is als injectable in staat om plaatselijk onderhuids vet in kleine stukjes te splitsen, waarna het door het lichaam wordt afgevoerd. Vetoplossende injectables met phosphatidylcholine geven permanent resultaat: vetcellen die vernietigd worden door injectie van dit enzym komen niet meer terug. Eindelijk af van die ontsierende lovehandles!

Wat gebeurt er bij de phosphatidylcholine behandeling?

Je behandelaar injecteert kleine hoeveelheden vlak naast elkaar in jouw probleemzone. Direct na de behandeling kan het geïnjecteerde gebied wat prikken, gezwollen, rood en gevoelig zijn. Ook zijn blauwe plekjes mogelijk. Na ongeveer 3 weken is het eerste resultaat zichtbaar, na ongeveer 8 weken het uiteindelijke resultaat. We adviseren tot 4 behandelingen voor een maximaal effect, met 4-8 weken tussen iedere phosphatidylcholine behandeling.

Phosphatidylcholine behandeling overzicht

Behandelgebied

Lovehandles, boven- en onderbuik, rugplooien, onderkin

Prijs in €

150

Duur behandeling

tot 40 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 8 weken

Duur van resultaat

permanent

Knop: Boek jouw vetoplossende injectables behandeling

4.2 Kybella/Belkyra: Kybella en Belkyra zijn 2 merknamen voor dezelfde stof: synthetisch deoxycholzuur. Dit galzuur is als injectable in staat om plaatselijk onderhuids vet in de onderkin af te breken en te absorberen. Vetoplossende injectables met Kybella geven permanent resultaat: vetcellen die vernietigd worden door deoxycholzuur komen niet meer terug. Zeg die hardnekkige onderkin maar gedag!

Wat gebeurt er bij de Kybella/Belkyra behandeling?

Gebruik van Kybella is alleen toegestaan voor de onderkinzone. Je behandelaar injecteert kleine hoeveelheden vlak naast elkaar in deze zone. Direct na de behandeling kan het gebied onder je kin prikken, gezwollen, rood en gevoelig zijn. Ook zijn blauwe plekjes mogelijk. Na ongeveer 3 weken is het eerste resultaat zichtbaar, na ongeveer 8 weken het uiteindelijke resultaat. We adviseren tot 4 behandelingen voor een maximaal effect, met 4-8 weken tussen iedere Kybella behandeling.

Kybella/Belkyra behandeling overzicht

Behandelgebied

onderkin

Prijs in €

150

Duur behandeling

tot 40 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 8 weken

Duur van resultaat

permanent

Knop: Boek jouw vetoplossende injectables behandeling

 1. Anti-aging / huidverbeterende behandelingen

Onze huid reflecteert onze levenservaring, levensstijl en levensjaren. Door de jaren heen wordt je huid minder stevig, ontstaan er fijne lijntjes en verliest zij haar glans. Ook kunnen oneffenheden zoals acne en  cellulitis hun sporen nalaten. Met de juiste verzorging geef jij je huid de kans op optimale voeding en herstel van deze invloeden. Houd je jeugdige uitstraling zo lang mogelijk intact met onze anti-aging en huidverbeterende behandelingen.

Wat zijn anti-aging en huidverbeterende behandelingen?

Aan het feit dat we ouder worden kunnen we niets veranderen. Waar we wel wat aan kunnen doen, is hoe we ermee omgaan. Met anti-aging en huidverbeterende behandelingen bieden wij je een manier om de invloeden van omgevingsfactoren en het verouderingsproces op je huid tegen te gaan.

Met skinboosters en Profilho® worden je huid intens gevoed. Puur hyaluronzuur geeft jouw huid een kickstart om haar eigen elasticiteit en stevigheid te verbeteren, terwijl je huid maximaal gehydrateerd wordt. Je huid ziet er al snel frisser en gerevitaliseerd uit.

Met anti-cellulite behandelingen wordt het oneffen oppervlak van de cellulitis gladgestreken door het onderhuidse vet op te lossen, terwijl de huid geoptimaliseerd en dus steviger wordt. Zo krijgt jouw huid haar soepele, gladde oppervlak terug. Ontdek onze anti-aging en huidverbeterende behandelingen!

Knop: prijslijst

5.1 Skinboosters

Waar fillers altijd wat volume toevoegen bij injectie, zijn skinboosters als een luxe buffet voor je huid. Met skinboosters verbeteren we de huidkwaliteit langdurig zonder extra volume, met een soepele, jonger uitziende huid als resultaat. Deze natuurlijke anti-aging behandeling is geschikt voor je gezicht, decolleté en handen.

Wat zijn skinboosters?

Onze skinboosters bestaan uit kleine micro-injecties met hyaluronzuur, die de huid diep hydrateren en celvernieuwing stimuleren. De hydrobalans, natuurlijke collageen- en hyaluronproductie en elasticiteit van jouw huid krijgen een letterlijke boost van binnenuit. Een doffe, futloze huid, grove poriën en fijne lijntjes maken plaats voor een stevige huid met een gezonde glow!

Wat gebeurt er tijdens de skinboosters behandeling?

Tijdens een skinbooster behandeling krijg je een serie oppervlakkige micro-injecties met puur hyaluronzuur. De keuze voor het type product is afhankelijk van de te behandelen zone en jouw wensen. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood en gevoelig zijn. Na enkele dagen is het eerste resultaat zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij een tweede skinbooster behandeling te ondergaan, 4 weken na je eerste behandeling. Hierna is het stralende effect 6 tot 9 maanden zichtbaar.

Skinboosters overzicht

Behandelgebied

Gezicht, decolleté en handen

Prijs in €

150

Duur behandeling

tot 40 minuten

Verdoving beschikbaar

ja, afhankelijk van het product

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na enkele dagen, tweede behandeling geadviseerd na 4 weken

Duur van resultaat na 2 behandelingen

6-9 maanden

Knop: Boek jouw skinbooster behandeling

5.2 Profilho®: Profilho® is de laatste grote nieuwkomer in de cosmetische wereld. Deze behandeling bestaat uit niets meer dan een grote hoeveelheid gezuiverd hyaluronzuur, zonder toevoegingen. Deze hit in huidverzorging is in staat om in enkele weken tijd jaren te laten vervagen van je gezicht. Niet voor niets heeft dit merk een Aesthetic Award voor de meest innovatieve behandeling: een soepeler en gladder gezicht zonder mes of toevoeging van extra volume, maar met langdurige hydratatie!

Wat is Profilho®?

De 100% pure hyaluronzuur in Profilho voorziet jouw huid van intense hydratatie en stimuleert haar om de productie van het eigen collageen en elastine op te schroeven. Zo wordt je huid in meerdere huidlagen op alle fronten beter: meer lift, hydratatie, stevigheid en veerkracht. Fijne lijntjes verdwijnen, celvernieuwing wordt bevorderd en je huid krijgt een gezonde gloed.

Wat gebeurt er bij de Profilho® behandeling?

Tijdens een Profilho® behandeling krijg je een serie oppervlakkige micro-injecties met gezuiverd hyaluronzuur. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood en gevoelig zijn. Na enkele weken is het eerste resultaat zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij een tweede en derde Profilho® behandeling te ondergaan, met 4 weken rust tussendoor. Hierna is het effect tot 12 maanden zichtbaar.

Profilho® overzicht

Behandelgebied

gezicht

Prijs in €

1 sessie: 300, 3 sessies: 750

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 8 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

Knop: Boek jouw Profilho® behandeling

5.3 Anti-cellulite behandeling: Cellulitis, sinaasappelhuid: de aanleg voor deze ontsierende huidconditie is aangeboren. Wanneer je jouw cellulitis niet wegkrijgt door veel water te drinken en te bewegen, is er gelukkig nog een behandeling mogelijk: onze anti-cellulite behandeling. Door middel van oppervlakkige injecties met het hoogwaardige anti-cellulitecomplex Cellucare krijgt je huid een strakker aanzicht. Zo durf jij je benen weer te showen!

Wat is Cellucare?

Cellucare is een anti-cellulite injectable. Dit cosmetische hulpmiddel bevat een complex van cafeïne, hyaluronzuur en micronutriënten die belangrijk zijn voor een gezonde en strakke huid. Het elimineert cellulite, vermindert onderhuidse vetophopingen en verbetert je silhouet. Cellucare is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar en kent geen bijwerkingen.

Wat gebeurt er bij de anti-cellulite behandeling?

De anti-cellulite behandeling heeft het maximale effect bij het volgende behandelprotocol:

 • 2 sessies per week gedurende 2 weken, daarna;
 • 1 sessie per week gedurende 4 weken.

Je behandelaar zal kleine hoeveelheden Cellucare in de middelste huidlaag van je huid inbrengen door middel van micro-injecties. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood en gevoelig zijn. Na enkele weken is het eerste resultaat zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij om de anti-cellulite behandeling in te zetten naast een gezonde, actieve levensstijl en de behandeling 1-3 keer per jaar te boeken.

Anti-cellulite injectables overzicht

Behandelgebied

armen, bovenbenen, billen, buik

Prijs in €

150

Duur behandeling

tot 40 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 6 weken

Duur van resultaat

 

6-9 maanden

Knop: Boek jouw anti-cellulite injectables behandeling

 1. Haarverbeterende behandeling

Mooi haar is als een kroon: je draagt het met trots. Geen wonder dat haaruitval, (beginnende) kaalheid of dunner wordend haar een negatief effect op ons zelfvertrouwen hebben. De oorzaak van haarverlies verschilt, maar door je haarzakjes te voeden door middel van meso hair therapy is herstel van inactieve haarzakjes mogelijk.*

Wat is Meso hair therapy?

Meso hair therapy noemen we ook wel een hairbooster: er wordt een intens voedende vloeistof door middel van micro-injecties in de haarzakjes geïnjecteerd. Deze vloeistof bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en een gepatenteerd biorevitalisatiecomplex: alles wat je slaperige haarzakjes nodig hebben om weer wakker geschud te worden. De zogeheten meso-gun werkt nagenoeg pijnloos en geeft bloedcirculatie in de hoofdhuid een boost, wat je haarzakjes een extra impuls geeft. Zo wordt het haarzakje gestimuleerd om meer, sneller en dikkere haren te produceren, wordt haaruitval verminderd en de kwaliteit van je haar verbeterd.

Wat gebeurt er bij de Meso hair therapy behandeling?

Je behandelaar zal door middel van een meso-gun het voedingsrijke complex in je haarzakjes van de te behandelen zones inbrengen. Dit is nagenoeg pijnloos, zeer minimaal bloedverlies op het hoofd is mogelijk. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat gevoelig zijn of jeuken; wacht minimaal 24 uur met haren wassen.

Het resultaat vraagt geduld en varieert van persoon tot persoon, maar gemiddeld is het eerste effect zichtbaar vanaf 4 maanden na de eerste behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om de haarverbeterende behandeling in te zetten naast een gezonde, actieve levensstijl en de behandeling iedere 4 weken te boeken gedurende minimaal 6 maanden.

Meso hair therapy overzicht

Behandelgebied

verschillende zones van de hoofdhuid

Prijs in €

150

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

nee

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

vanaf 4 maanden

Duur van resultaat

6-12 maanden

*Verdwenen of verschrompelde haarzakjes zijn niet meer te activeren en nieuwe haarzakjes kunnen niet aangemaakt worden door middel van meso hair therapy. Tijdens de vrijblijvende intake adviseren we je over de haalbare resultaten.

Knop: Boek jouw Meso hair therapy behandeling

 1. Laserontharing

Haarverwijdering is een tijdrovende, terugkerende klus. Of je nu je bovenlip, oksels, bikinilijn of benen onthaart: Binnen een week is het haar weer terug. Met onze laserontharing ben je binnen enkele behandelingen verzekerd van een maandenlange of zelfs jarenlange gladde huid! Bij Skinfillerclinic verzorgen we laserontharing door middel van de revolutionaire Alma Soprano Titanium laserontharingsmethode: laserontharing voor ieder haar- en huidtype, zonder pijn.

Wat is Soprano Titanium laserontharing?

De Alma Soprano Titanium maakt gebruik van 3 verschillende golflengtes, waardoor haar optimaal geëlimineerd wordt: de unieke SHRtm laserfrequentie dringt gelijktijdig door tot in drie huidlagen. Dit maakt het mogelijk om met één laserontharingsmethode zowel dunne, lichte haren en huid (bijvoorbeeld op de bovenlip of lichte haarkleuren) als donkere, stugge haren en huid te laseren (bijvoorbeeld bij de getinte huid, baard en schaamhaar) op ieder moment van het jaar. De Soprano Titanium is volledig veilig, verkort de behandelduur, beschadigt de omliggende huid niet en is als laserontharing vrijwel pijnloos.

Wat gebeurt er bij de laserontharing behandeling?

Zorg ervoor dat je te behandelen zone geschoren en schoon is voor je bezoek aan Skinfillerclinic. Je krijgt een beschermende bril op terwijl je lekker in de behandelstoel ligt. Je behandelaar tekent het te behandelen gebied zo nodig af, smeert het in met verkoelende gel en zal door het (gekoelde) mondstuk op de huid te zetten je haarzakjes behandelen met laserpulsen. Dit is nagenoeg pijnloos. Het resultaat: geremde haargroei en uitval van bestaande haren. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat gevoelig zijn.

Het resultaat vraagt wat geduld en varieert van persoon tot persoon, omdat ieders haar en huid uniek is en haren nooit tegelijk in hetzelfde groeiproces zitten. Voor het beste resultaat adviseren wij 4 tot 8 sessies van deze laserontharing behandeling, met een interval van 6 weken voor het gezicht en 8 weken voor het lichaam.

Laserontharing overzicht

Behandelgebied

Zowel gezicht als lichaam

Prijs in €

van … (bovenlip) tot … (benen) 

Duur behandeling

van … (bovenlip) tot … minuten (benen) 

Verdoving beschikbaar

nee, niet nodig

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

Knop: Boek jouw laserontharing behandeling

 1. Over ons

Ons team staat klaar om jouw unieke schoonheid te laten shinen. Met onze ervaring, liefde voor het vak en professionaliteit realiseren wij het beste resultaat op gebied van cosmetische behandelingen. Natuurlijk zijn wij in het bezit van alle bevoegdheden voor cosmetische behandelingen, en zijn onze artsen BIG-geregistreerd. Maak kennis met het gezicht achter Skinfillerclinic!

Raisa Caldera

Raisa is schoonheidsspecialiste en de eigenaresse van Skinfillerclinic.

“Ik heb de cosmetische wereld altijd geweldig gevonden vanwege de fantastische resultaten, wanneer de behandeling goed uitgevoerd wordt. Daarom staan bij mij persoonlijke aandacht en resultaat bij ieder traject voorop. Met goede voorlichting en een private experience in mijn kliniek zorg ik ervoor dat jij je op jouw gemak voelt. Vervolgens combineer ik de unieke eigenschappen van jouw gezicht en je wensen met mijn expertise voor het beste resultaat.” 

Onze missie

Onze missie? Een zelfverzekerd gevoel bereikbaar maken voor iedereen. Dat bereiken we met persoonlijke aandacht, cosmetische behandelingen in verschillende prijsklassen en transparantie over de resultaten die jij kunt bereiken. Wanneer jouw inner beauty en outer beauty elkaar reflecteren, voel jij je meer in balans. Zo halen wij het beste uit jouw unieke schoonheid.

 1. Contact

Heb je vragen over een behandeling? Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Bel, mail of WhatsApp ons dan. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Je vindt onze kliniek voor laserontharing, fillers, botox, vetoplossende injectables, en andere huid- en haarverbeterende behandelingen in Rotterdam.

Adres: Brabantsestraat 16 unit 1.20, 3074 RS Rotterdam

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Tip: plaats hier een contactformulier en de link naar het boekingssysteem.

10.      Prijslijst

Filler behandelingen

Revolax Lippen 0,5 ML 30 min 95 euro

Revolax Lippen 1 ML 30 min 165 euro

Revolax Neuslippenplooi 0,5 ML 30 min 95 euro

Revolax Neuslippenplooi 1 ML 30 min 165 euro

Revolax Jukbeenderen 0,5 ML 30 min 195 euro

Revolax Jukbeenderen 1 ML 30 min 300 euro

Revolax Kaaklijn 0,5 ML 30 min 195 euro

Revolax Kaaklijn 1 ML 30 min 300 euro

Revolax Kraaienpootjes 0,5 ML 30 min 95 euro

 

Saypha Lippen 0,5 ML 30 min 95 euro

Saypha Lippen 1 ML 30 min 165 euro

Saypha Neuslippenplooi 0,5 ML 30 min 95 euro

Saypha Neuslippenplooi 1 ML 30 min 165 euro

Saypha Jukbeenderen 1 ML 30 min 195 euro

Saypha Jukbeenderen 2 ML 30 min 300 euro

Saypha Kaaklijn 1 ML 30 min 195 euro

Saypha Kaaklijn 2 ML 30 min 300 euro

Saypha Kraaienpootjes 0,5 ML 30 min 95 euro

 

Stylage Lippen 0,5 ML 30 min 150 euro

Stylage Lippen 1 ML 30 min 240 euro

Stylage Neuslippenplooi 0,5 ML 30 min 150 euro

Stylage Neuslippenplooi 1 ML 30 min 240 euro

Stylage Jukbeenderen 0,5 ML 30 min 225 euro

Stylage Jukbeenderen 1 ML 30 min 400 euro

Stylage Kaaklijn 0,5 ML 30 min 400 euro

Stylage Neuscorrectie 30 min 275 euro

Stylage Kin 30 min 200 euro

Stylage Kraaienpootjes 0,5 ML 30 min 150 euro

 

Botox behandelingen

Kraaienpootjes 0,5 ML 30 min 95 euro

Voorhoofdslijnen 0,5 ML 30 min 95 euro

Voorhoofdslijnen 1 ML 30 min 165 euro

Anti-aging / Huidverbeterende behandelingen

Skinboosters 40 min 150 euro

Profhilo 1 sessie 30 min 300 euro

Profhilo 3 sessies 30 min 750 euro

Anti cellulite injectables 40 min 150 euro

Vetoplossende injectables

Vetoplossende injectables 40 min 150 euro

Haarverbeterende behandelingen

Meso Hair Therapy (Hairboosters) 30 min 150 euro

Laser ontharing

Laserontharing dames

Oksels 20 euro

Bakkebaarden 30 euro

Hals 50 euro

Kin 30 euro

Bovenlip 30 euro

Gehele gelaat 89 euro

Nek 50 euro

Bikinilijn klein 60 euro

Bikinilijn uitgebreid 80 euro

Laserontharing heren

Oksels 30 euro

Bakkebaarden 40 euro

Hals 55 euro

Bovenlip 40 euro

Gehele gelaat 99 euro

Nek 50 euro

Wangen 35 euro

Bovenbenen 140 euro

Onderbenen 125 euro

Buik/borst 99 euro

Gehele armen 99 euro

Gehele benen 230 euro

Onderarmen 99 euro

Onderrug 79 euro

Rug 149 euro

Schouders 99 euro

 

 

Keuzemenu. Plaats hier de knoppen naar de behandeling onder ieder type behandeling.

 

Keuzemenu. Plaats hier links naar alle fillerbehandelingen.

 

Weet je zeker dat het gebruik hiervan voor dit doeleinde wettelijk toegestaan is? Ik lees wat tegenstrijdige berichten daarover.

 

hier heb ik een prijslijst voor nodig.

 

hier heb ik een prijslijst voor nodig.

 

Ik gebruik alleen jou als teamlid, zolang je andere partners nog niet prominent naar voren treden.

 

klopt dit?

 

klopt dit?

 

klopt dit?

Website texts Skinfillerclinic

 

 1. Homepage

Welcome to Skinfillerclinic

The cosmetic clinic in Rotterdam with personal attention for you. At Skinfillerclinic we accentuate your natural beauty with cosmetic treatments such as fillers, botox, fat-dissolving injectables, laser hair removal, skin boosters and hair boosters. We believe it is important that self-confidence and high-quality cosmetic treatments are available to everyone. That is why you can choose from high-quality treatments in different price ranges. 

Exclusive attention for you

When you visit Skinfillerclinic, we have exclusive attention for you. You are the only one treated during your visit, and we take the time for that: it’s about you now! Of course you can bring your girlfriend, mother or boyfriend to hold your hand. Together we look at how your appearance is now and what your wishes are. We are honest and transparent about what is feasible and sensible for the most beautiful, natural result. 

Everyone is beautiful of course

We believe that everyone possesses natural beauty, inside and out. By using small cosmetic treatments we get the best out of your natural beauty in a subtle way. Not too noticeable, just that little bit of extra glow. 

Button: book a treatment

 1. Treatments

Our treatments focus on improving your skin, hair and silhouette. More self-confidence, a fresh look and a look that matches how you prefer to see yourself: that feels good!

From the age of 18 you can contact us for:

 • Filler treatments

 

 

 

 

 •  

Our method

Your visit to Skinfillerclinic is a real pampering moment. It’s all about you for a while, and that’s why you have our exclusive attention. This is what you can expect when you opt for a Skinfillerclinic treatment:

 1. Consult

During the first free consultation, we look together with you at your current appearance, and what you would like to achieve with a treatment. This is customization. With our personal facial analysis, we determine together with you which treatment trajectory best suits you and your goals.

 1. Formulate

After you have chosen one of our cosmetic treatments, you will receive 2 forms to fill in: a health declaration and the treatment agreement. The health declaration completed by you tells us whether you are eligible for the treatment and whether there are any other matters that we should pay attention to. In the treatment agreement you will find more information about the treatment, any side effects and what you can expect from it. By filling in both forms, you know where you stand and we agree to carry out the treatment together.

 1. Therapy

We start the treatment by going through what we are going to do together and taking a picture. You also have plenty of time to ask questions. If necessary, we apply an anesthetic cream to the area to be treated and let it act for 10 minutes. Then we start with your personalized treatment. Afterwards, we thoroughly clean the treated area, take a picture of the result and you will receive instructions for home, which we also explain after the treatment.

 1. Aftercare

Enjoy your before and after photos at home that we give you with the care instructions! After the treatment, the treated area may be a little sore, swollen or tender. Bruising may also be visible. We tell you how you can best take care of this. The final result will be visible within a few days or weeks later. Of course, our team is always available to answer any questions, and you are welcome for a free follow-up check. 

What to pay attention to after a cosmetic treatment

For the best results of your cosmetic treatment, we recommend the following:

 • The first 24 hours after treatment do not smoke, do not drink alcohol and do not exercise intensively.
 • Do not put pressure on the treated area unless instructed to do so.
 • Stay out of the sun as much as possible and do not use the sunbed for the first 2 weeks after treatment.
 • Do not go to the sauna, spa or hammam for the first 2 weeks after treatment.
 • Do not undergo facial treatments such as laser treatments or peels for the first 2 weeks after treatment.

Button: book a treatment

2.1 Filler treatments

Age, environmental factors and our genes determine how elastic and firm your skin is. Over the years, the volume, firmness and contours of your face change. With filler treatments we can fill in wrinkles and folds for a fresher, softer look. But we can also subtly change the contours of your face, correct imperfections or give it more volume, for example if you want fuller lips or a more defined jawline. At Skinfillerclinic you can choose from the following filler treatments:

 • lips

 

 

 

 •  
 • Kin
 • crow’s feet
 • forehead lines

What are fillers?

Fillers consist of hyaluronic acid, a protein that occurs naturally in the body and provides our skin with hydration, resilience and volume. Different wishes and zones in our face require different types of fillers, specially developed for the required firmness or flexibility. We apply the filler under the skin with a fine injection needle in the selected area, possibly after anesthesia. After treatment you may experience swelling and bruising for a few days, after 2 weeks the final result of your filler treatment will be visible. This effect lasts for 6 to 12 months.

Do you want to create more volume with fillers? We recommend building up the number of ml of fillers in a few visits, so that the most natural and longer-lasting result is obtained. 

Affordable fillers

You can choose from three different brands of fillers: Stylage, Revolex and Saypha. What do our fillers have in common? They are all 100% safe cosmetic products that have more than proven their service. But each brand has its own strengths and price range. In this way we make the look you are looking for also possible for a smaller budget.

Revolax

Developed in Korea to the highest quality standards, Revolax has quickly gained ground worldwide for its reliable results. Revolax is a very affordable brand of filler, and therefore an excellent choice for the smaller budget.

Saypha

Saypha fillers are popular because of the natural results that are possible at any age. Saypha’s extensive range can compete in quality with A-brands such as Juvederm or Restylane, but for a much more attractive price.

Styling

The top-quality filler from the French Stylage contains cross-linked hyaluronic acid, which gives extra strength and makes the filler easier to inject. Unique to Stylage is the addition of mannitol. This natural antioxidant reduces the negative effects of free radicals caused by the sting, such as swelling and redness.

Button: price list

2.1.1 Lips : Full, symmetrical lips give a youthful, sultry look. With lip fillers you are assured of hydrated, soft lips, where we can accentuate or improve your natural lip contours.

What happens with the lip filler treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes, has virtually no down time and is lightly sedated. After the treatment, your lips may be a bit sore, swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty. 

Lip filler overview

Treatment area

upper and/or lower lip

Price in €

0.5 ml: 95-150 1 ml: 165-240*

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

* Depending on the filler brand: Revolax, Saypha or Stylage.

Button: Book your filler treatment

2.1.2 Nasal lip fold : The nasal lip fold is also called the puppet lines. These folds run vertically between the mouth and chin and deepen with age, causing the lower half of your face to sag slightly. By subtly filling it up, you get your youthful, fresh look from years ago back.

What happens with the filler nasal lip fold treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes, has virtually no down time and is lightly sedated. After the treatment, the treated area may be a little sore, swollen or tender. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty. 

Filler nasopharynx overview

Treatment area

vertical from nose to chin, two-sided

Price in €

0.5 ml: 95-150 1 ml: 165-240*

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

* Depending on the filler brand: Revolax, Saypha or Stylage.

Button: Book your filler treatment

2.1.3 Cheekbones : High, full cheekbones give your face an elegant look. Over the years, your skin loses firmness, making the bone structure of your face less visible. With fillers we bring back the volume that your face has fallen in, or we give your cheekbones an accent that matches your facial features. The result? A lifted, more defined V-shape in your face.

What happens during the cheekbone filler treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes and is lightly sedated. After the treatment, your cheekbones may be a bit sore, swollen or tender. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.

Button: Book your filler treatment

Filler cheekbones overview

Treatment area

along the line of the cheekbones, two-sided

Price in €

0.5 ml: 195-300 1 ml: 300-400*

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

* Depending on the filler brand: Revolax, Saypha or Stylage. Saypha also available in 2 ml for 300 euros.

Button: Book your filler treatment

2.1.4 Jawline : The balance between your cheekbones and jawline determines your face shape and appearance. This is a matter of genes, but with age this balance can also diminish because sagging cheeks obscure the contours of your lower jaw. With a firm jawline filler we create a sleek and lifted side profile, whether you already had a defined jawline or never had one.

What happens with the filler jawline treatment ?

The treatment lasts up to 30 minutes and is lightly sedated. After the treatment, the edge of your lower jaw may be a bit sore, swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.

Filler Jawline overview

Treatment area

along the line of the lower jaw, bilateral

Price in €

0.5 ml: 195-400 1-2 ml: 195-300*

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

* Depending on the filler brand: Revolax, Saypha or Stylage. Stylage only per 0.5 ml.

Button: Book your filler treatment

2.1.5 Filler rhinoplasty : Your nose is the center of your face. That is especially clear if you are not completely satisfied with your nose shape. A rhinoplasty without surgery or long-term recovery, doesn’t that sound perfect? With fillers we can perform a virtually painless rhinoplasty that lasts 6 to 12 months. This way, that coveted straight bridge, upturned nose or more subtle nose tip comes within reach without the definitive of a surgical nose job.

What happens during the filler rhinoplasty treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes and is lightly sedated. After the treatment, your nose may be a bit sore, swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.  

Filler rhinoplasty overview

Treatment area

nose

Price in €

275 (Stylage only available)

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

Button: Book your filler treatment

2.1.6 Chin filler : The chin plays a major role in the profile of your face. A slightly set back, weak chin can make other features such as the nose or double chin more prominent in your appearance. With fillers we can achieve a stronger chin that lasts for 6 to 12 months: your face is more balanced and is the icing on the cake with a jawline filler treatment.

What happens with the chin filler treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes and is lightly sedated. After the treatment, your chin may be a bit sore, swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.  

Chin filler overview

Treatment area

kin

Price in €

200 (Stylage only available)

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

Button: Book your filler treatment

2.1.6 Crow’s feet filler : Smile wrinkles, or crow’s feet, arise when your eyes smile with you. Do you not want to completely lose these positive folds in your face, but do you want to soften it in a natural way? Then crow’s feet filler is a suitable option. You keep control of that authentic twinkle in your eye, but you look younger and fresher. Crow’s feet filler can be combined well with crow’s feet botox for a smooth skin synergy.

What happens with the crow’s feet filler treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes and is lightly sedated. After the treatment, the skin next to your eyes may be a bit sore, swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.  

Crow’s feet filler overview

Treatment area

up to 1 cm from the skin next to the outer corner of the eye, two-sided

Price in €

200 (Stylage only available)

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

Button: Book your filler treatment

2.1.6 Forehead lines filler : Frowning, looking surprised: with our eyebrows we express emotion, but this also creates wrinkles in the forehead such as a frown wrinkle and forehead lines. With forehead lines filler we can subtly fill these grooves. This keeps the forehead smoother in a natural way and you retain control over your eyebrows. In combination with Botox, your forehead will remain smooth now and in the future.

What happens with the forehead lines filler treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes and is lightly sedated. After the treatment, your forehead may be a bit sore, swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.  

Forehead lines filler overview

Treatment area

the forehead

Price in €

200 (Stylage only available)

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

Button: Book your filler treatment

 1. Botox treatments

Botox, Bocouture or Azzalure are all brand names for the active ingredient: botulinum toxin. Botox has the property to temporarily shut down active muscles, and is used medically against excessive perspiration, teeth grinding and migraines. Since 1987, botulinum toxin has been used to safely prevent active muscle tension in the face, which can successfully prevent aging of the skin.

How does Botox work?

Natural botulinum toxin is secreted by the bacterium Clostridium botulinum. It blocks the transmission of impulses from the nerves to the muscles. Very small amounts of purified and diluted botulinum toxin are used in cosmetic treatments to prevent muscle tension in the face. The effect of the virtually painless injections is temporary: after 3 to 6 months, Botox has worn off and you can tighten your muscles as usual. This way you are not tied to anything and you can try out what you think.

A youthful look

The result of a botox treatment is a smoother and more youthful face, because wrinkles are reduced or prevented. This way existing wrinkles become softer, and you are ahead of further wrinkle formation. Are you ready to get rid of your crow’s feet or forehead lines safely and subtly?

Button: price list

3.1 Crow ‘s feet : Crow’s feet on your face are a good sign: you smile regularly and exuberantly. Unfortunately, a lot of laughter results in fine wrinkles next to the eyes; the well-known crow’s feet. If you prefer not to see the signs of a happy life in your face, Botox can offer a solution. You’re smiling again without worrying about crow’s feet!

What happens with the crow’s feet Botox treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes, anesthesia is usually not necessary. After the treatment, the skin around your eyes may sting and be red, slightly swollen or sensitive. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. Within 4 days you will notice that the muscles next to your eyes are less mobile. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.

Botox crow’s feet overview

Treatment area

the skin next to the outer corners of the eyes, two-sided

Price in €

0,5 ml: 95

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

3-6 months

Button: Book your botox treatment

3.2 Forehead lines : The muscles of the forehead give expression to our face. Frowning, raising the eyebrows: by moving our eyebrows we express emotion, but we also create wrinkles in the forehead. Forehead lines are the vertical wrinkles on the forehead. They can give a tired or older look. Botox softens your current and future forehead lines for a cheerful, fresh look.

What happens with the forehead lines Botox treatment?

The treatment lasts up to 30 minutes, anesthesia is usually not necessary. After the treatment, the skin on your forehead may sting and be a little red, slightly swollen, or tender. Bruising may also be visible. We tell you how best to take care of this. Within 4 days you will notice that the muscles of your forehead are less mobile. The final result will be visible a few days to 2 weeks later. Every treatment and every result is unique, just like your beauty.

Botox forehead lines overview

Treatment area

the forehead

Price in €

0.5ml: 95, 1ml: 165

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

3-6 months

Button: Book your botox treatment

 1. Fat-dissolving injectables

Do you suffer from stubborn love handles or a double chin that just won’t disappear? You can’t get rid of it with fillers, botox, diets and sports. Fortunately, small cosmetic treatments are possible, without liposuction! In the United States, fat-dissolving injectables are already well established as a solution for small subcutaneous fat deposits. This treatment is suitable for you if you are already (almost) at your target weight, and would like to work on a small stubborn zone.

What are Fat Dissolving Injectables?

Fat-dissolving injectables are also called lipolysis injections. The active ingredient is the synthetic variant of an enzyme that occurs naturally in our body’s bile to break down fat from our diet. As an injectable, this enzyme is used to locally break down and absorb subcutaneous fat. Fat cells destroyed with fat-dissolving injectables are permanently removed within a few treatments.

At Skinfillerclinic we offer you the choice of 2 different fat-dissolving injectables that melt away fat: a treatment with natural phosphatidylcholine for love handles and other subcutaneous fat deposits, and a treatment with the renowned Kybella for the double chin.

Button: price list

4.1 Phosphatidylcholine  : This natural enzyme is extracted from soybeans. As an injectable it is able to split local subcutaneous fat into small pieces, after which it is removed by the body. Fat-dissolving injectables with phosphatidylcholine give permanent results: fat cells that are destroyed by injection of this enzyme do not come back. Finally rid of those unsightly love handles!

What happens with the phosphatidylcholine treatment?

Your practitioner will inject small amounts right next to each other into your problem area. Immediately after the treatment, the injected area may be sore, swollen, red and tender. Bruising is also possible. After about 3 weeks the first result is visible, after about 8 weeks the final result. We recommend up to 4 treatments for maximum effect, with 4-8 weeks between each phosphatidylcholine treatment.

Phosphatidylcholine treatment overview

Treatment area

Love handles, upper and lower abdomen, back folds, double chin

Price in €

150

Duration of treatment

up to 40 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 8 weeks

Duration of result

permanent

Button: Book your fat-dissolving injectables treatment

4.2 Kybella/Belkyra: Kybella and Belkyra are 2 brand names for the same substance: synthetic deoxycholic acid. As an injectable, this bile acid is able to locally break down and absorb subcutaneous fat in the double chin. Fat-dissolving injectables with Kybella give permanent results: fat cells that are destroyed by deoxycholic acid do not come back. Say goodbye to that stubborn double chin!

What happens with the Kybella/Belkyra treatment?

Use of Kybella is only allowed for the double chin area. Your practitioner will inject small amounts right next to each other in this area. Immediately after the treatment, the area under your chin may sting, be swollen, red and tender. Bruising is also possible. After about 3 weeks the first result is visible, after about 8 weeks the final result. We recommend up to 4 treatments for maximum effect, with 4-8 weeks between each Kybella treatment.

Kybella/Belkyra treatment overview

Treatment area

double chin

Price in €

150

Duration of treatment

up to 40 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 8 weeks

Duration of result

permanent

Button: Book your fat-dissolving injectables treatment

 1. Anti-aging / skin-enhancing treatments

Our skin reflects our life experience, lifestyle and years of life. Over the years, your skin becomes less firm, fine lines appear and it loses its shine. Blemishes such as acne and cellulite can also leave their mark. With the right care you give your skin the chance of optimal nutrition and recovery from these influences. Keep your youthful appearance intact for as long as possible with our anti-aging and skin-enhancing treatments.

What are anti-aging and skin-enhancing treatments?

We cannot change the fact that we are getting older. What we can do something about is how we deal with it. With anti-aging and skin-enhancing treatments, we offer you a way to counteract the influences of environmental factors and the aging process on your skin.

With skin boosters and Profilho®, your skin is intensely nourished. Pure Hyaluronic Acid kickstarts your skin to improve its own elasticity and firmness, while maximizing hydration. Your skin will soon look fresher and revitalized.

With anti-cellulite treatments, the uneven surface of the cellulite is smoothed out by dissolving the subcutaneous fat, while the skin is optimized and thus firmer. This way your skin regains its supple, smooth surface. Discover our anti-aging and skin-improving treatments!

Button: price list

5.1 Skinboosters

Where fillers always add some volume when injected, skin boosters are like a luxurious buffet for your skin. With skin boosters we improve the skin quality for a long time without extra volume, resulting in supple, younger-looking skin. This natural anti-aging treatment is suitable for your face, décolleté and hands.

What are skin boosters?

Our skin boosters consist of small micro-injections of hyaluronic acid, which deeply hydrate the skin and stimulate cell renewal. Your skin’s hydrobalance, natural collagen and hyaluronan production and elasticity get a literal boost from within. Dull, lifeless skin, large pores and fine lines make way for firm skin with a healthy glow!

What happens during the skinboosters treatment?

During a skin booster treatment you receive a series of superficial micro-injections with pure hyaluronic acid. The choice of the type of product depends on the area to be treated and your wishes. Immediately after the treatment, the treated area may be red and sensitive. The first result is visible after a few days. For best results, we recommend having a second skin booster treatment 4 weeks after your first treatment. After this, the radiant effect is visible for 6 to 9 months.

Skin boosters overview

Treatment area

Face, décolleté and hands

Price in €

150

Duration of treatment

up to 40 minutes

Anesthetic available

yes, depending on the product

Final result visible

after a few days, second treatment recommended after 4 weeks

Duration of result after 2 treatments

6-9 months

Button: Book your skin booster treatment

5.2 Profilho® : Profilho® is the latest major newcomer in the cosmetic world. This treatment consists of nothing more than a large amount of purified hyaluronic acid, without additives. This hit in skincare is capable of fading years off your face in a matter of weeks. It is not without reason that this brand has an Aesthetic Award for the most innovative treatment: a smoother and smoother face without a knife or the addition of extra volume, but with long-lasting hydration!

What is Profileho®?

The 100% pure hyaluronic acid in Profilho provides your skin with intense hydration and stimulates it to increase the production of its own collagen and elastin. In this way, your skin improves on all fronts in multiple skin layers: more lift, hydration, firmness and resilience. Fine lines disappear, cell renewal is promoted and your skin gets a healthy glow.

What happens with the Profilho® treatment?

During a Profilho® treatment you will receive a series of superficial micro-injections with purified hyaluronic acid. Immediately after the treatment, the treated area may be red and sensitive. The first result is visible after a few weeks. For the best results, we recommend undergoing a second and third Profilho® treatment, with 4 weeks of rest in between. After this, the effect is visible for up to 12 months.

Profileho® overview

Treatment area

sight

Price in €

1 session: 300, 3 sessions: 750

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 8 weeks

Duration of result

6-12 months

Button: Book your Profilho® treatment

5.3 Anti-cellulite treatment : Cellulite, orange peel: the predisposition for this disfiguring skin condition is innate. Fortunately, if you do not get rid of your cellulite by drinking a lot of water and exercising, there is another treatment possible: our anti-cellulite treatment. By means of superficial injections with the high-quality anti-cellulite complex Cellucare, your skin gets a tighter appearance. This is how you dare to show your legs again!

Wat is Cellucare?

Cellucare is an anti-cellulite injectable. This cosmetic tool contains a complex of caffeine, hyaluronic acid and micronutrients that are important for healthy and toned skin. It eliminates cellulite, reduces subcutaneous fat deposits and improves your silhouette. Cellucare is suitable for everyone from the age of 18 and has no side effects.

What happens with the anti-cellulite treatment?

The anti-cellulite treatment has the maximum effect with the following treatment protocol:

 • 2 sessions per week for 2 weeks, thereafter;
 • 1 session per week for 4 weeks.

Your practitioner will inject small amounts of Cellucare into the middle layer of your skin by means of micro-injections. Immediately after the treatment, the treated area may be red and sensitive. The first result is visible after a few weeks. For the best results, we advise to use the anti-cellulite treatment in addition to a healthy, active lifestyle and to book the treatment 1-3 times a year.

Anti-cellulite injectables overview

Treatment area

arms, thighs, buttocks, abdomen

Price in €

150

Duration of treatment

up to 40 minutes

Anesthetic available

and

Final result visible

after 6 weeks

Duration of result

 

6-9 months

Button: Book your anti-cellulite injectables treatment

 1. Hair enhancing treatment

Beautiful hair is like a crown: you wear it with pride. No wonder that hair loss, (beginning) baldness or thinning hair have a negative effect on our self-confidence. The cause of hair loss varies, but nourishing your hair follicles with meso hair therapy allows recovery of inactive hair follicles.*

Wat is Meso hair therapy?

Meso hair therapy is also called a hair booster: an intensely nourishing liquid is injected into the hair follicles by means of micro-injections. This liquid consists of hyaluronic acid, vitamins, minerals and a patented biorevitalization complex: everything your sleepy hair follicles need to be shaken up again. The so-called meso-gun works almost painlessly and gives blood circulation in the scalp a boost, which gives your hair follicles an extra boost. This stimulates the hair follicle to produce more, faster and thicker hair, reduces hair loss and improves the quality of your hair.

What happens with the Meso hair therapy treatment?

Your practitioner will inject the nutrient-rich complex into your hair follicles of the areas to be treated by means of a meso-gun. This is virtually painless, very minimal blood loss on the head is possible. Immediately after the treatment, the treated area may be a bit sensitive or itchy; wait at least 24 hours before washing hair.

The result requires patience and varies from person to person, but on average the first effect is visible from 4 months after the first treatment. For the best results, we recommend using the hair-enhancing treatment in addition to a healthy, active lifestyle and to book the treatment every 4 weeks for at least 6 months.

Meso hair therapy overview

Treatment area

different areas of the scalp

Price in €

150

Duration of treatment

up to 30 minutes

Anesthetic available

nee

Final result visible

from 4 months

Duration of result

6-12 months

*Disappeared or shriveled hair follicles can no longer be activated and new hair follicles cannot be created through meso hair therapy. During the non-binding intake we advise you about the achievable results.

Button: Book your Meso hair therapy treatment

 1. Laserontharing

Hair removal is a time consuming, recurring job. Whether you’re depilating your upper lip, armpits, bikini line or legs: the hair will be back within a week. With our laser hair removal you are assured of a smooth skin for months or even years! At Skinfillerclinic we provide laser hair removal using the revolutionary Alma Soprano Titanium laser hair removal method: laser hair removal for every hair and skin type, without pain.

Wat is Soprano Titanium laserontharing?

The Alma Soprano Titanium uses 3 different wavelengths, so that hair is eliminated optimally: the unique SHR tm laser frequency simultaneously penetrates into three skin layers. This makes it possible with one laser hair removal method to laser both thin, light hair and skin (for example on the upper lip or light hair colors) and dark, stiff hair and skin (for example with tinted skin, beard and pubic hair) at any time of the year. . The Soprano Titanium is completely safe, shortens the treatment time, does not damage the surrounding skin and is virtually painless as a laser hair removal.

What happens with the laser hair removal treatment?

Make sure your area to be treated is shaved and clean before your visit to Skinfillerclinic. You will be given protective glasses while you lie comfortably in the treatment chair. Your practitioner will mark the area to be treated if necessary, lubricate it with cooling gel and by placing the (cooled) mouthpiece on the skin, treat your hair follicles with laser pulses. This is virtually painless. The result: inhibited hair growth and loss of existing hair. Immediately after the treatment, the treated area may be somewhat sensitive.

The result requires some patience and varies from person to person, because everyone’s hair and skin is unique and hairs are never in the same growth process at the same time. For best results, we recommend 4 to 8 sessions of this laser hair removal treatment, with an interval of 6 weeks for the face and 8 weeks for the body.

Laser hair removal overview

Treatment area

Both face and body

Price in €

from … (upper lip) to … (legs) 

Duration of treatment

from … (upper lip) to … minutes (legs) 

Anesthetic available

No not necessary

Final result visible

after 2 weeks

Duration of result

6-12 months

Button: Book your laser hair removal treatment

 1. Over ons

Our team is ready to make your unique beauty shine. With our experience, love for the profession and professionalism we achieve the best results in the field of cosmetic treatments. Of course we are in possession of all the authorizations for cosmetic treatments, and our doctors are BIG registered. Meet the face behind Skinfillerclinic!

Raisa Caldera

Raisa is a beautician and the owner of Skinfillerclinic.

“I have always loved the cosmetic world because of the fantastic results when the treatment is done right. That is why personal attention and results are paramount to me in every project. With good information and a private experience in my clinic, I make sure that you feel at ease. I then combine the unique features of your face and your wishes with my expertise for the best result.” 

Our mission

Our mission? Making a confident feeling accessible to everyone. We achieve this with personal attention, cosmetic treatments in different price ranges and transparency about the results you can achieve. When your inner beauty and outer beauty reflect each other, you feel more balanced. This is how we get the best out of your unique beauty.

 1. Contact

Do you have questions about a treatment? Are you curious what we can do for you? Then call, email or WhatsApp us. We are happy to make an appointment for a no-obligation consultation.

You will find our clinic for laser hair removal, fillers, botox, fat-dissolving injectables, and other skin and hair-improving treatments in Rotterdam.

Address: Brabantsestraat 16 unit 1.20, 3074 RS Rotterdam

Phone number:

E-mail address:

Tip: place a contact form and the link to the booking system here.

10. Price List

Filler treatments

Revolax Lippen 0.5 ML 30 min 95 euro

Revolax Lippen 1 ML 30 min 165 euro

Revolax Nasal lip fold 0.5 ML 30 min 95 euros

Revolax Nasal lip fold 1 ML 30 min 165 euros

Revolax Cheekbones 0.5 ML 30 min 195 euros

Revolax Cheekbones 1 ML 30 min 300 euros

Revolax Jawline 0.5 ML 30 min 195 euros

Revolax Jawline 1 ML 30 min 300 euros

Revolax Crow’s feet 0.5 ML 30 min 95 euros

 

Saypha lips 0.5 ML 30 min 95 euros

Saypha lips 1 ML 30 min 165 euros

Saypha Neuslippenplooi 0,5 ML 30 min 95 euro

Saypha Neuslippenplooi 1 ML 30 min 165 euro

Saypha Cheekbones 1 ML 30 min 195 euros

Saypha Cheekbones 2 ML 30 min 300 euros

Saypha Jawline 1 ML 30 min 195 euros

Saypha Jawline 2 ML 30 min 300 euros

Saypha Crow’s Feet 0.5 ML 30 min 95 euros

 

Styling lips 0.5 ML 30 min 150 euros

Styling lips 1 ML 30 min 240 euros

Stylage Neuslippenplooi 0.5 ML 30 min 150 euros

Stylage Neuslippenplooi 1 ML 30 min 240 euros

Stylage Cheekbones 0.5 ML 30 min 225 euros

Stylage Cheekbones 1 ML 30 min 400 euros

Stylage Jawline 0.5 ML 30 min 400 euros

Stylage Rhinoplasty 30 min 275 euros

Styling Kin 30 min 200 euros

Stylage Crow’s feet 0.5 ML 30 min 150 euros

 

Botox treatments

Crow’s feet 0.5 ML 30 min 95 euros

Forehead lines 0.5 ML 30 min 95 euros

Forehead lines 1 ML 30 min 165 euros

Anti-aging / Skin-enhancing treatments

Skinboosters 40 min 150 euro

Profhilo 1 session 30 min 300 euros

Profhilo 3 sessions 30 min 750 euros

Anti cellulite injectables 40 min 150 euro

Fat-dissolving injectables

Fat-dissolving injectables 40 min 150 euros

Hair enhancing treatments

Meso Hair Therapy (Hairboosters) 30 min 150 euro

laser hair removal

Laserontharing dames

Armpits 20 euros

Sideburns 30 euros

Neck 50 euros

Even 30 euros

Upper lip 30 euros

Whole face 89 euros

Neck 50 euros

Bikini line small 60 euros

Bikini line extended 80 euros

Laser hair removal men

Armpits 30 euros

Sideburns 40 euros

Neck 55 euros

Upper lip 40 euros

Whole face 99 euros

Neck 50 euros

Cheeks 35 euros

Upper legs 140 euros

Lower legs 125 euros

Belly/chest 99 euros

Whole arms 99 euros

Whole legs 230 euros

Forearms 99 euros

Lower back 79 euros

Back 149 euros

Shoulders 99 euros

 

 

Choice menu. Place here the buttons to the treatment under each type of treatment.

 

Choice menu. Post links to all filler treatments here.

 

Are you sure that its use for this purpose is legal? I’ve read some conflicting reports about it.

 

I need a price list for this.

 

I need a price list for this.

 

I’m only using you as a team member, as long as your other partners aren’t prominently featured.

 

is this correct?

 

is this correct?

 

is this correct?