Anti-cellulite behandeling

Cellulitis, sinaasappelhuid: de aanleg voor deze ontsierende huidconditie is aangeboren. Wanneer je jouw cellulitis niet wegkrijgt door veel water te drinken en te bewegen, is er gelukkig nog een behandeling mogelijk: onze anti-cellulite behandeling. Door middel van oppervlakkige injecties met het hoogwaardige anti-cellulitecomplex Cellucare krijgt je huid een strakker aanzicht. Zo durf jij je benen weer te showen!

Wat is Cellucare?

Cellucare is een anti-cellulite injectable. Dit cosmetische hulpmiddel bevat een complex van cafeïne, hyaluronzuur en micronutriënten die belangrijk zijn voor een gezonde en strakke huid. Het elimineert cellulite, vermindert onderhuidse vetophopingen en verbetert je silhouet. Cellucare is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar en kent geen bijwerkingen.

Wat gebeurt er bij de anti-cellulite behandeling?

De anti-cellulite behandeling heeft het maximale effect bij het volgende behandelprotocol:

  • 2 sessies per week gedurende 2 weken, daarna;
  • 1 sessie per week gedurende 4 weken.

Je behandelaar zal kleine hoeveelheden Cellucare in de middelste huidlaag van je huid inbrengen door middel van micro-injecties. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood en gevoelig zijn. Na enkele weken is het eerste resultaat zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij om de anti-cellulite behandeling in te zetten naast een gezonde, actieve levensstijl en de behandeling 1-3 keer per jaar te boeken.

Anti-cellulite injectables overzicht

Behandelgebied armen, bovenbenen, billen, buik
Prijs in € 150
Duur behandeling tot 40 minuten
Verdoving beschikbaar ja
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na 6 weken

Duur van resultaat

 

6-9 maanden

 

 

 

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.