Kaaklijn

De balans tussen je jukbeenderen en kaaklijn is bepalend voor je gezichtsvorm en uitstraling. Dit is een kwestie van genen, maar met de jaren kan deze balans ook verminderen omdat naar beneden zakkende wangen de contouren van je onderkaak verdoezelen. Met een stevige kaaklijnfiller creëren we een strak en gelift zijprofiel, of jij nu al een gedefinieerde kaaklijn had of nooit gehad hebt.

Wat gebeurt er bij de filler kaaklijn behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan de rand van je onderkaak wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn.Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Filler Kaaklijn overzicht

Behandelgebied

langs de lijn van de onderkaak, tweezijdig

Prijs in €

0,5 ml: 195-400 1-2 ml: 195-300*

Duur behandeling

tot 30 minuten

Verdoving beschikbaar

ja

Uiteindelijke resultaat zichtbaar

na 2 weken

Duur van resultaat

6-12 maanden

* Afhankelijk van het merk filler: Revolax, Saypha of Stylage. Stylage alleen per 0,5 ml.

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.