Haarverbeterende behandeling

Mooi haar is als een kroon: je draagt het met trots. Geen wonder dat haaruitval, (beginnende) kaalheid of dunner wordend haar een negatief effect op ons zelfvertrouwen hebben. De oorzaak van haarverlies verschilt, maar door je haarzakjes te voeden door middel van meso hair therapy is herstel van inactieve haarzakjes mogelijk.*

Wat is Meso hair therapy?

Meso hair therapy noemen we ook wel een hairbooster: er wordt een intens voedende vloeistof door middel van micro-injecties in de haarzakjes geïnjecteerd. Deze vloeistof bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, mineralen en een gepatenteerd biorevitalisatiecomplex: alles wat je slaperige haarzakjes nodig hebben om weer wakker geschud te worden. De zogeheten meso-gun werkt nagenoeg pijnloos en geeft bloedcirculatie in de hoofdhuid een boost, wat je haarzakjes een extra impuls geeft. Zo wordt het haarzakje gestimuleerd om meer, sneller en dikkere haren te produceren, wordt haaruitval verminderd en de kwaliteit van je haar verbeterd.

Wat gebeurt er bij de Meso hair therapy behandeling?

Je behandelaar zal door middel van een meso-gun het voedingsrijke complex in je haarzakjes van de te behandelen zones inbrengen. Dit is nagenoeg pijnloos, zeer minimaal bloedverlies op het hoofd is mogelijk. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat gevoelig zijn of jeuken; wacht minimaal 24 uur met haren wassen.

Het resultaat vraagt geduld en varieert van persoon tot persoon, maar gemiddeld is het eerste effect zichtbaar vanaf 4 maanden na de eerste behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij om de haarverbeterende behandeling in te zetten naast een gezonde, actieve levensstijl en de behandeling iedere 4 weken te boeken gedurende minimaal 6 maanden.

Meso hair therapy overzicht

Behandelgebied verschillende zones van de hoofdhuid
Prijs in € 150
Duur behandeling tot 30 minuten
Verdoving beschikbaar nee
Uiteindelijke resultaat zichtbaar vanaf 4 maanden
Duur van resultaat 6-12 maanden

*Verdwenen of verschrompelde haarzakjes zijn niet meer te activeren en nieuwe haarzakjes kunnen niet aangemaakt worden door middel van meso hair therapy. Tijdens de vrijblijvende intake adviseren we je over de haalbare resultaten.

SKINFILLER CLINIC

We believe that everyone possesses natural beauty, inside and out. By using small cosmetic treatments we get the best out of your natural beauty in a subtle way. Not too noticeable, just that little bit of extra glow.