Over ons

Ons team staat klaar om jouw unieke schoonheid te laten shinen. Met onze ervaring, liefde voor het vak en professionaliteit realiseren wij het beste resultaat op gebied van cosmetische behandelingen. Natuurlijk zijn wij in het bezit van alle bevoegdheden voor cosmetische behandelingen, en zijn onze artsen BIG-geregistreerd. Maak kennis met het gezicht achter Skinfillerclinic!

Raisa Caldera

Raisa is schoonheidsspecialiste en de eigenaresse van Skinfillerclinic.

“Ik heb de cosmetische wereld altijd geweldig gevonden vanwege de fantastische resultaten, wanneer de behandeling goed uitgevoerd wordt. Daarom staan bij mij persoonlijke aandacht en resultaat bij ieder traject voorop. Met goede voorlichting en een private experience in mijn kliniek zorg ik ervoor dat jij je op jouw gemak voelt. Vervolgens combineer ik de unieke eigenschappen van jouw gezicht en je wensen met mijn expertise voor het beste resultaat.”

Raisa Caldera

SKINFILLERCLINIC

Onze missie

Onze missie? Een zelfverzekerd gevoel bereikbaar maken voor iedereen. Dat bereiken we met persoonlijke aandacht, cosmetische behandelingen in verschillende prijsklassen en transparantie over de resultaten die jij kunt bereiken. Wanneer jouw inner beauty en outer beauty elkaar reflecteren, voel jij je meer in balans. Zo halen wij het beste uit jouw unieke schoonheid.