Laserontharing

Haarverwijdering is een tijdrovende, terugkerende klus. Of je nu je bovenlip, oksels, bikinilijn of benen onthaart: Binnen een week is het haar weer terug. Met onze laserontharing ben je binnen enkele behandelingen verzekerd van een maandenlange of zelfs jarenlange gladde huid! Bij Skinfillerclinic verzorgen we laserontharing door middel van de revolutionaire Alma Soprano Titanium laserontharingsmethode: laserontharing voor ieder haar- en huidtype, zonder pijn.

Wat is Soprano Titanium laserontharing?

De Alma Soprano Titanium maakt gebruik van 3 verschillende golflengtes, waardoor haar optimaal geëlimineerd wordt: de unieke SHRtm laserfrequentie dringt gelijktijdig door tot in drie huidlagen. Dit maakt het mogelijk om met één laserontharingsmethode zowel dunne, lichte haren en huid (bijvoorbeeld op de bovenlip of lichte haarkleuren) als donkere, stugge haren en huid te laseren (bijvoorbeeld bij de getinte huid, baard en schaamhaar) op ieder moment van het jaar. De Soprano Titanium is volledig veilig, verkort de behandelduur, beschadigt de omliggende huid niet en is als laserontharing vrijwel pijnloos.

Wat gebeurt er bij de laserontharing behandeling?

Zorg ervoor dat je te behandelen zone geschoren en schoon is voor je bezoek aan Skinfillerclinic. Je krijgt een beschermende bril op terwijl je lekker in de behandelstoel ligt. Je behandelaar tekent het te behandelen gebied zo nodig af, smeert het in met verkoelende gel en zal door het (gekoelde) mondstuk op de huid te zetten je haarzakjes behandelen met laserpulsen. Dit is nagenoeg pijnloos. Het resultaat: geremde haargroei en uitval van bestaande haren. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat gevoelig zijn.

Het resultaat vraagt wat geduld en varieert van persoon tot persoon, omdat ieders haar en huid uniek is en haren nooit tegelijk in hetzelfde groeiproces zitten. Voor het beste resultaat adviseren wij 4 tot 8 sessies van deze laserontharing behandeling, met een interval van 6 weken voor het gezicht en 8 weken voor het lichaam.

Laserontharing overzicht

Behandelgebied Zowel gezicht als lichaam
Prijs in € van … (bovenlip) tot … (benen)
Duur behandeling van … (bovenlip) tot … minuten (benen)
Verdoving beschikbaar nee, niet nodig
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na 2 weken
Duur van resultaat 6-12 maanden

 

 

 

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.