Skinboosters

Waar fillers altijd wat volume toevoegen bij injectie, zijn skinboosters als een luxe buffet voor je huid. Met skinboosters verbeteren we de huidkwaliteit langdurig zonder extra volume, met een soepele, jonger uitziende huid als resultaat. Deze natuurlijke anti-aging behandeling is geschikt voor je gezicht, decolleté en handen.

Wat zijn skinboosters?

Onze skinboosters bestaan uit kleine micro-injecties met hyaluronzuur, die de huid diep hydrateren en celvernieuwing stimuleren. De hydrobalans, natuurlijke collageen- en hyaluronproductie en elasticiteit van jouw huid krijgen een letterlijke boost van binnenuit. Een doffe, futloze huid, grove poriën en fijne lijntjes maken plaats voor een stevige huid met een gezonde glow!

Wat gebeurt er tijdens de skinboosters behandeling?

Tijdens een skinbooster behandeling krijg je een serie oppervlakkige micro-injecties met puur hyaluronzuur. De keuze voor het type product is afhankelijk van de te behandelen zone en jouw wensen. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood en gevoelig zijn. Na enkele dagen is het eerste resultaat zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij een tweede skinbooster behandeling te ondergaan, 4 weken na je eerste behandeling. Hierna is het stralende effect 6 tot 9 maanden zichtbaar.

Skinboosters overzicht

Behandelgebied Gezicht, decolleté en handen
Prijs in € 150
Duur behandeling tot 40 minuten
Verdoving beschikbaar ja, afhankelijk van het product
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na enkele dagen, tweede behandeling geadviseerd na 4 weken
Duur van resultaat na 2 behandelingen 6-9 maanden

 

 

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.