Filler behandelingen

Ouderdom, omgevingsfactoren en onze genen bepalen hoe elastisch en stevig jouw huid is. Door de jaren heen veranderen het volume, de stevigheid en contouren van je gezicht. Met fillerbehandelingen kunnen we rimpels en plooien opvullen voor een frissere, zachtere uitstraling. Maar we kunnen ook de contouren van je gezicht subtiel veranderen, oneffenheden corrigeren of meer volume geven, bijvoorbeeld wanneer je vollere lippen of een meer gedefinieerde kaaklijn wilt. Bij Skinfillerclinic kun je kiezen uit de volgende filler behandelingen:

Wat zijn fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een eiwit dat van nature in het lichaam voorkomt en onze huid voorziet van hydratatie,veerkrachtigheid en volume. Verschillende wensen en zones in ons gezicht vragen verschillende soorten fillers, speciaal ontwikkeld voor de vereiste stevigheid of souplesse. We brengen de filler met een fijne injectienaald onderhuids aan in het gekozen gebied, eventueel na verdoving. Na behandeling kun je enkele dagen zwelling en blauwe plekjes ervaren, na 2 weken is het uiteindelijke resultaat van jouw filler behandeling zichtbaar. Dit effect houdt 6 tot 12 maanden aan.

Wil jij meer volume creëren met fillers? We adviseren het aantal ml fillers in enkele bezoeken op te bouwen, zodat een zo natuurlijk mogelijk en langduriger resultaat verkregen wordt. 

Betaalbare fillers

Je hebt de keuze uit drie verschillende merken fillers: Stylage, Revolex en Saypha. Wat onze fillers gemeen hebben? Het zijn allemaal 100% veilig bevonden cosmetische producten die hun dienst meer dan bewezen hebben. Maar ieder merk heeft zijn eigen sterke punten en prijsklasse. Zo maken we de look die je zoekt ook voor een kleiner budget mogelijk.

Revolax

Ontwikkeld in Korea volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, heeft Revolax al snel wereldwijd terrein gewonnen vanwege de betrouwbare resultaten. Revolax is een zeer betaalbaar merk filler, en daarom een uitstekende keuze voor het kleinere budget.

Saypha

Saypha fillers zijn geliefd vanwege de natuurlijke resultaten die mogelijk zijn op iedere leeftijd. De uitgebreide serie van Saypha kan zich qua kwaliteit meten met A-merken als Juvederm of Restylane, maar voor een veel aantrekkelijkere prijs.

Stylage

De topkwaliteit filler van het Franse Stylage bevat cross-linked hyaluronzuur, wat extra stevigheid geeft en de filler makkelijker te injecteren maakt. Uniek aan Stylage is de toevoeging van mannitol. Dit natuurlijke antioxidant vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen die ontstaan door het prikken, zoals zwelling en roodheid.

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.