Anti-aging / huidverbeterende behandelingen

Onze huid reflecteert onze levenservaring, levensstijl en levensjaren. Door de jaren heen wordt je huid minder stevig, ontstaan er fijne lijntjes en verliest zij haar glans. Ook kunnen oneffenheden zoals acne en cellulitis hun sporen nalaten. Met de juiste verzorging geef jij je huid de kans op optimale voeding en herstel van deze invloeden. Houd je jeugdige uitstraling zo lang mogelijk intact met onze anti-aging en huidverbeterende behandelingen.

Wat zijn anti-aging en huidverbeterende behandelingen?

Aan het feit dat we ouder worden kunnen we niets veranderen. Waar we wel wat aan kunnen doen, is hoe we ermee omgaan. Met anti-aging en huidverbeterende behandelingen bieden wij je een manier om de invloeden van omgevingsfactoren en het verouderingsproces op je huid tegen te gaan.

Met skinboosters en Profilho® worden je huid intens gevoed. Puur hyaluronzuur geeft jouw huid een kickstart om haar eigen elasticiteit en stevigheid te verbeteren, terwijl je huid maximaal gehydrateerd wordt. Je huid ziet er al snel frisser en gerevitaliseerd uit.

Met anti-cellulite behandelingen wordt het oneffen oppervlak van de cellulitis gladgestreken door het onderhuidse vet op te lossen, terwijl de huid geoptimaliseerd en dus steviger wordt. Zo krijgt jouw huid haar soepele, gladde oppervlak terug. Ontdek onze anti-aging en huidverbeterende behandelingen!

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.