Voorhoofdlijnen filler

Fronsen,verbaasd kijken: met onze wenkbrauwen uiten we emotie, maar hierbij ontstaan ook rimpels in het voorhoofd zoals een fronsrimpel en voorhoofdslijnen. Met voorhoofdslijnen filler kunnen we deze groeven subtiel opvullen. Zo blijft het voorhoofd op een natuurlijke manier gladder en behoud je de controle over je wenkbrauwen. In combinatie met Botox blijft je voorhoofd nu en in de toekomst glad.

Wat gebeurt er bij de voorhoofdlijnen filler behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten en wordt licht verdoofd. Na de behandeling kan je voorhoofd wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar zijn. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Voorhoofdslijnen filler overzicht

Behandelgebied het voorhoofd
Prijs in € 200 (alleen Stylage beschikbaar)
Duur behandeling tot 30 minuten
Verdoving beschikbaar ja
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na 2 weken
Duur van resultaat 6-12 maanden

 

 

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.