Vetoplossende injectables

Heb jij last van hardnekkige lovehandles of een onderkin die maar niet wil verdwijnen? Met fillers, botox, diëten en sporten kom je er niet vanaf. Gelukkig zijn daar kleine cosmetische behandelingen voor mogelijk, zonder liposuctie! In de Verenigde Staten zijn vetoplossende injectables als oplossing voor kleine onderhuidse vetophopingen al helemaal ingeburgerd. Deze behandeling is geschikt voor jou wanneer je al (bijna) op je streefgewicht bent, en graag wilt werken aan een kleine hardnekkige zone.

Wat zijn vetoplossende injectables?

Vetoplossende injectables worden ook wel lipolyse injecties genoemd. De werkzame stof is de synthetische variant van een enzym dat van nature voorkomt in ons lichaamseigen gal om vet uit onze voeding af te breken. Als injectable wordt dit enzym ingezet om plaatselijk onderhuids vet af te breken en te absorberen. Vetcellen die worden vernietigd met vetoplossende injectables worden binnen enkele behandelingen permanent verwijderd.

Bij Skinfillerclinic bieden we je de keuze uit 2 verschillende vetoplossende injectables die vet wegsmelten: een behandeling met natuurlijk phosphatidylcholine voor lovehandles en andere onderhuidse vetophopingen, en een behandeling met het gerenommeerde Kybella voor de onderkin.

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.