Profilho®

Profilho® is de laatste grote nieuwkomer in de cosmetische wereld. Deze behandeling bestaat uit niets meer dan een grote hoeveelheid gezuiverd hyaluronzuur, zonder toevoegingen. Deze hit in huidverzorging is in staat om in enkele weken tijd jaren te laten vervagen van je gezicht. Niet voor niets heeft dit merk een Aesthetic Award voor de meest innovatieve behandeling: een soepeler en gladder gezicht zonder mes of toevoeging van extra volume, maar met langdurige hydratatie!

Wat is Profilho®?

De 100% pure hyaluronzuur in Profilho voorziet jouw huid van intense hydratatie en stimuleert haar om de productie van het eigen collageen en elastine op te schroeven. Zo wordt je huid in meerdere huidlagen op alle fronten beter: meer lift, hydratatie, stevigheid en veerkracht. Fijne lijntjes verdwijnen, celvernieuwing wordt bevorderd en je huid krijgt een gezonde gloed.

Wat gebeurt er bij de Profilho® behandeling?

Tijdens een Profilho® behandeling krijg je een serie oppervlakkige micro-injecties met gezuiverd hyaluronzuur. Direct na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood en gevoelig zijn. Na enkele weken is het eerste resultaat zichtbaar. Voor het beste resultaat adviseren wij een tweede en derde Profilho® behandeling te ondergaan, met 4 weken rust tussendoor. Hierna is het effect tot 12 maanden zichtbaar.

Profilho® overzicht

Behandelgebied gezicht
Prijs in € 1 sessie: 300, 3 sessies: 750
Duur behandeling tot 30 minuten
Verdoving beschikbaar ja
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na 8 weken
Duur van resultaat 6-12 maanden

 

 

SKINFILLER CLINIC

We believe that everyone possesses natural beauty, inside and out. By using small cosmetic treatments we get the best out of your natural beauty in a subtle way. Not too noticeable, just that little bit of extra glow.