Onze Werkwijze

Jouw bezoek aan Skinfillerclinic is een echt verwenmoment. Het draait even alleen om jou, en daarom heb je onze exclusieve aandacht. Dit kun je verwachten wanneer je kiest voor een Skinfillerclinic treatment:

  • Consult
  • Formulieren
  • Behandeling
  • Nazorg

1

Consult

Tijdens het eerste gratis consult kijken we samen met jou naar je uitstraling op dit moment, en wat je graag wil bereiken met een behandeling. Dit is maatwerk. Met onze persoonlijke gezichtsanalyse bepalen we samen met jou welk behandeltraject het beste past bij jou en je doelen.

2

Formulieren

Nadat je een van onze cosmetische behandelingen hebt gekozen krijg je 2 formulieren om in te vullen: een gezondheidsverklaring en de behandelovereenkomst. Door de door jou ingevulde gezondheidsverklaring weten wij of je in aanmerking komt voor de behandeling, en of er nog zaken zijn waar wij op moeten letten. In de behandelovereenkomst vind je meer informatie over de behandeling, de eventuele neveneffecten en wat je ervan kunt verwachten. Door beide formulieren in te vullen weet jij waar je aan toe bent en komen we samen overeen de behandeling uit te voeren.

3

Behandeling

We starten de behandeling door nog even samen door te nemen wat we gaan doen en een foto te maken. Daarbij heb je alle ruimte om nog vragen te stellen. We brengen indien nodig een verdovende crème aan op de te behandelen plaats, die we 10 minuten in laten werken. Daarna beginnen we met jouw persoonlijke behandeling op maat. Na afloop reinigen we het behandelde gebied grondig, maken we een foto van het resultaat en ontvang je instructies voor thuis, die we ook na de behandeling toelichten.

4

Nazorg

Geniet thuis vast van jouw voor- en na foto’s die wij je met de verzorginstructies meegeven! Na de behandeling kan het behandelde gebied wat beurs, gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen je hoe je dit het beste kunt verzorgen. Het uiteindelijke resultaat zal binnen enkele dagen of weken later zichtbaar zijn. Natuurlijk is ons team altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, en ben je welkom voor een kosteloze nacontrole.

Waar je op moet letten na een cosmetische behandeling

Voor het beste resultaat van jouw cosmetische behandeling adviseren wij het volgende:

  • De eerste 24 uur na de behandeling niet roken, geen alcohol, en geen intensieve lichaamsbeweging.
  • Geen druk uitoefenen op de behandelde zone, tenzij dat in je instructies staat.
  • Blijf zoveel mogelijk uit de zon en ga de eerste 2 weken na behandeling niet onder de zonnebank.
  • Ga de eerste 2 weken na behandeling niet in de sauna, spa of hammam.
  • Onderga de eerste 2 weken na behandeling geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings.

Boek een Behandeling