Vet Oplossende injecties

Dit natuurlijke enzym wordt gewonnen uit sojabonen. Het is als injectable in staat om plaatselijk onderhuids vet in kleine stukjes te splitsen, waarna het door het lichaam wordt afgevoerd. Vetoplossende injectables met phosphatidylcholine geven permanent resultaat: vetcellen die vernietigd worden door injectie van dit enzym komen niet meer terug. Eindelijk af van die ontsierende lovehandles!

Wat gebeurt er bij de phosphatidylcholine behandeling?

Je behandelaar injecteert kleine hoeveelheden vlak naast elkaar in jouw probleemzone. Direct na de behandeling kan het geïnjecteerde gebied wat prikken, gezwollen, rood en gevoelig zijn. Ook zijn blauwe plekjes mogelijk. Na ongeveer 3 weken is het eerste resultaat zichtbaar, na ongeveer 8 weken het uiteindelijke resultaat. We adviseren tot 4 behandelingen voor een maximaal effect, met 4-8 weken tussen iedere phosphatidylcholine behandeling.

Phosphatidylcholine behandeling overzicht

Behandelgebied Lovehandles, boven- en onderbuik, rugplooien, onderkin
Prijs in € 150
Duur behandeling tot 40 minuten
Verdoving beschikbaar ja
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na 8 weken
Duur van resultaat permanent

 

 

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.