Lemon Bottle Behandeling

De Lemon Bottle behandeling is een vernieuwende, niet-chirurgische aanpak voor het verminderen van lokale ‘hardnekkige’ vetophoping Lemon Bottle wordt geïnjecteerd in het gebied met vetophopingen, waarna deze oplossing het hardnekkige vet afbreekt door het metabolisme van vetcellen te versnellen. Het afgebroken vet wordt omgezet in vetzuren, die vervolgens via de urine worden uitgescheiden. In tegenstelling tot andere vet oplossende behandelingen treedt na behandeling met Lemon Bottle nauwelijks tot geen zwelling op. In de meeste gevallen is er dus geen hersteltijd. De procedure is vrijwel pijnloos.

Wat zit er in Lemon Bottle?

Riboflavine (Vitamine B2) Riboflavine, een in wateroplosbare vitamine, speelt een rol bij het omzetten van koolhydraten, eiwitten en vetten in energie in het lichaam, en het lichaam kan er niet veel van opslaan. Vitamine B2 is betrokken bij de oxidatie van vet en bevordert vetmetabolisme door vetverbranding te stimuleren.

Bromelaïne (Ananas extract) Bromelaïne is een krachtig spijsverteringsenzym dat vaak wordt aangetroffen en geëxtraheerd uit ananassen, fruit, bladeren en stengels. Het wordt gebruikt als een alternatieve geneeskunde tegen obesitas en bevordert de afbraak van vet en voorkomt ontstekingen.

Lecithine is een generieke term die wordt gebruikt om een groep vette stoffen te beschrijven die voorkomen in dierlijke en plantaardige weefsels en amfifielen zijn – ze trekken zowel water als vette stoffen aan. Lecithine heeft gunstige eigenschappen om het cholesterolgehalte te verlagen en atherosclerose te beheersen of te voorkomen.

Gotu Kola (Centella Asiatica) draagt bij aan de verbetering van de bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van collageen en huidweefsel. Collageen is van vitaal belang voor het behoud van een strakke en jeugdige huid. Centella Asiatica is met name effectief in het verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis en een verslapte huid.

Is een Lemon Bottle behandeling iets voor jou?

Vraag een gratis consult aan.

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.