Kraaienpootjes

Kraaienpootjes in je gezicht zijn een goed teken: jij lacht regelmatig en uitbundig. Helaas heeft veel lachen fijne rimpeltjes naast de ogen als resultaat; de welbekende kraaienpootjes. Wanneer je de tekenen van een gelukkig leven liever niet in jouw gezicht wilt zien, kan Botox uitkomst bieden. Jij lacht weer zonder zorgen over kraaienpootjes!

Wat gebeurt er bij de kraaienpootjes Botox behandeling?

De behandeling duurt tot 30 minuten, verdoving is doorgaans niet nodig. Na de behandeling kan de huid bij je ogen prikken en wat rood, licht gezwollen of gevoelig zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes zichtbaar zijn. Wij vertellen jou hoe je dit het beste kunt verzorgen. Binnen 4 dagen merk je op dat de spiertjes naast je ogen minder beweeglijk zijn. Het uiteindelijke resultaat wordt enkele dagen tot 2 weken later zichtbaar. Iedere behandeling en ieder resultaat is uniek, net als jouw schoonheid.

Botox kraaienpootjes overzicht

Behandelgebied de huid naast de buitenste ooghoeken, tweezijdig
Prijs in € 0,5 ml: 95
Duur behandeling tot 30 minuten
Verdoving beschikbaar ja
Uiteindelijke resultaat zichtbaar na 2 weken
Duur van resultaat 3-6 maanden

 

 

SKINFILLER CLINIC

Wij geloven dat iedereen een natuurlijke schoonheid bezit, van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van kleine cosmetische behandelingen halen wij op subtiele wijze het beste uit uw natuurlijke schoonheid. Niet te opvallend, net dat beetje extra glow.